Tarja receptek

Sült tarja

Mézes-mustáros sült tarja

 

Hozzávalók

 

60 dkg csontozott tarja

3 evőkanál méz

1,5 evőkanál mustár

2 evőkanál olíva olaj

2 gerezd zúzott fokhagyma

fűszerek: só, bors

 

Elkészítés

 

 

  1. Szeleteljük fel a húst és sózzuk be.
  2. Az olajat keverjük össze a mézzel, mustárral, zúzott fokhagymával, és a borssal, majd tegyük bele a hússzeleteket (a legjobb, ha előző nap elkészítjük, és a hűtőben pihen 12 órán át).
  3. Egy tepsibe fektessük le a hússzeleteket, a maradék páclét öntsük rá, és tegyünk alá 1 dl vizet.
  4. 160 fokon, lefedve, kb. 2 óra alatt sül meg. A sütés végén vegyük le a fóliát, hogy szépen meg tudjon pirulni.

forrás: pxhere.com

Petrezselymes burgonyával és salátával tálaljuk.

 

Jó étvágyat kívánok!

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Egészségtudatos says:

    Szia!

    Nagyon jó, köszönöm. Javaslom megnézni a https://gulyasleves.cafeblog.hu oldalt.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!