Tarja receptek

Rilette – Francia húspástétom

Ez az étel reggelire, vacsorára, és vendégváráshoz is kiváló választás.   Rillette   Hozzávalók   1 kg csontozott tarja 0,5 kg kacsaháj (vagy sertésháj, ha van vidéken ismerősünk, aki disznót vág) 1-3 dl száraz fehérbor Fűszerek: 1-1 csapott evőkanál só, rozmaring, kakukkfű, és ízlés szerint őrölt bors   Elkészítés   A hájat kockára-, a húst… Tovább »

Sült tarja

Vasárnap azért szeretek tarját készíteni, mert nem sok elfoglaltságot ad. A viszonylag rövid előkészítés után bármennyi ideig is készül, nem kell a konyhában állnom mellette. Elsőként egy saját receptet hoztam. Hagymaágyon sült tarja   Hozzávalók   1 egész csont nélküli tarja (vagy egy fél, attól függ, hogy hány személyre főzünk) 4-5 fej vöröshagyma 4-5 gerezd… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!